skip to Main Content

Zomerzinnen was in 2021 onderdeel van FestiValderAa. De activiteiten waren in het Burgtheater in Taarlo.

2019

Terugblik Winterzinnen 2019

Zaterdag 28 december 2019 vond in Dwingeloo Winterzinnen plaats. Om 16.00 uur wachtte de bezoekers een warme ontvangst. Er kon genoten worden van verhalen die tot nadenken stemden en muziek die je meesleepte. Tussendoor werd een lekkere maaltijd geserveerd. Kortom: een leuke en zinvolle invulling van de laatste zaterdag van het jaar. Er waren eerder succesvolle edities in Amen (2012) en Vledder (2013).

Hier enkele reacties die we na afloop kregen: 

Wat was het weer een prachtige middag en avond op 28 december in Dwingeloo. Wij hebben bijzonder genoten van Frits Spits, Tim Overdiek, Fokke Obbema en Stephan Enter. Jammer dat dit allemaal verdwijnt, ik neem tenminste aan dat naast Zomerzinnen, ook Winterzinnen niet meer terugkeert. Hartelijk dank voor zoveel jaren cultureel genoegen, wij hebben bijna alle edities meegemaakt. Als er actie gevoerd moet worden om zowel Zomerzinnen als Winterzinnen te laten voortbestaan, laat het ons weten. 

Hartelijke groet,
Bernadette en Kees Huis in ‘t Veld 

Ik heb zelf ook veel plezier beleefd aan de optredens in de kerk en bewaar goede herinneringen aan Dwingeloo. Prachtige plek, geweldig publiek. Veel dank ook nog voor de begeleiding!

Stephan Enter
 

Dank. Frits en ik hadden een heerlijke avond. Wat een warme bijeenkomst op een winterse avond. En vanochtend voelde ik inspiratie voor een blog over Winterzinnen. 

Tim Overdiek

https://www.timoverdiek.nl/2019/12/30/een-vermaarde-radiostem-valt-even-stil/

Zoals Tim je al liet weten: we hebben het goed gehad in Dwingeloo. In het avondduister leek het me een mooi plaatsje. Daar waar de taal zich thuis voelt. Dank voor de uitnodiging.

Frits Spits

We waren erbij. Was inderdaad magisch.

Gerhard Hormann

 

2018

Archief 2017

Archief 2016

Archief

Back To Top