skip to Main Content

Tim Overdiek

  Tim Overdiek was adjunct-hoofdredacteur bij de NOS toen in 2009 zijn vrouw verongelukte. Inmiddels is hij rouwcoach, gespecialiseerd in mannen. Met zijn boek  Als de man verliest wil hij mannen leren hun emoties écht aan te gaan.   
Lees meer

Frits Spits

  Frits Spits verloor mei 2018 zijn vrouw Greetje met wie hij 46 jaar was getrouwd. In Alles lijkt zoals het was probeert hij in woorden te vangen wat hem is overkomen en wat haar dood voor zijn leven betekent.  
Lees meer

Meindert Talma

  Meindert Talma brengt, 100 jaar na de dood van Domela Nieuwenhuis, De Domela Passie. Het is een liederencyclus over Domela Nieuwenhuis (1846-1919), de aartsvader van het socialisme in Nederland, die begon als dominee.  
Lees meer

Stephan Enter

  Stephan Enter brengt in zijn nieuwe boek Pastorale het kerkverlatersthema in verband met de Molukse zaak. Hij schrijft niet over kaping en gijzeling door Molukkers, maar schetst hun gevoel van verraad dat nog altijd voortduurt.  
Lees meer

Fokke Obbema

  Fokke Obbema werd in 2017 getroffen door een hartstilstand. Enkele minuten was hij klinisch dood. Die ervaring riep grote levensvragen op, wat resulteerde in ‘de beste interviewserie van 2018’, aldus Matthijs van Nieuwkerk. Alle gesprekken met zeer uiteenlopende mensen zijn gebundeld in De zin van het leven.  
Lees meer
Back To Top