skip to Main Content

Zomerzinnen 2019 was een groot succes!

Dank aan de schrijvers, dichters, muzikanten en vrijwilligers. En natuurlijk aan alle bezoekers. Ilona van Veen heeft een film gemaakt en Harry Cock prachtige foto’s tijdens het festival. Geniet nog even na.

Artikel in DvhN
Persbericht van Huus van de Taol


Ontboezemingen uit Wandelende Dagboeken

Wandelende Dagboeken

Fotoreportage TZUM
Fotoreportage ZommerSLAM
Fotoreportage van der Velde Boeken
Fotoreportage van Marcella Kleine

De volle Brink in Dwingeloo tijdens de opening

Reacties ZZ

Het was een prachtig festival op een prachtige locatie, zeer geslaagd dus.

Rob van Essen

Ik kijk ook terug op een zeer geslaagde middag/avond. Ik ben veel langer gebleven dan ik van plan was, en gelukkig ook eerder gekomen want het programma was zeer de moeite waard. Uit mezelf zou ik niet zo snel naar een lezing van een collega gaan, maar nu me de kans geboden werd, en ik er ook tijd voor had, vond ik het heel bijzonder. De opkomst was ook buiten verwachting hoog, en het publiek zeer aandachtig. 

Vonne van der Meer

Ik kijk met een heel goed gevoel terug op het festival. Knap hoe jullie dat grote publiek weten te bereiken.

Tsead Bruinja

Met ontzettend veel plezier kijk ik terug op het festival Zomerzinnen van afgelopen zaterdag. Het was een groot succes. Het mooie weer was de kers op een al prachtige taart. Graag wil ik jou en de verdere organisatie heel hartelijk danken voor de uitnodiging om op te treden. Ik heb dat met genoegen en enthousiasme gedaan. Uit de reacties van het publiek na afloop maakte ik op dat mijn lezing is gewaardeerd. Heel leuk om te doen!

Inge Aksoycan-de Bever

Het was een groot genoegen erbij te zijn. En een eer natuurlijk. Ik heb genoten van het optreden met Jeroen, van het publiek dat een warm bad was, van mijn collega’s (de Grup bijvoorbeeld. Kende ik nog niet. Wat mooi!) en ook dat het aandeel van vrouwelijke schrijfster en artiesten minstens zo groot mocht zijn als dat van mannen. Het zou niet meer bijzonder moeten zijn in 2019, maar is dat helaas wel.

 Tjitske Jansen

Wij – enkele bezoekers aan Zomerzinnen – willen u graag laten weten dat wij genoten hebben van een zeer gezellig, boeiend, afwisselend en geweldig georganiseerd festival! Zowel de publiciteitscampagne vooraf – informatief en enthousiasmerend – als de dag zelf – wat een topbands!!! – de gastvrijheid in de horeca (speciaal Zomerzinnenmenu, heerlijk, goed geprijsd en binnen 45 minuten (De Riete) en het gezellige “plein” op de kleine Brink en ook de inzet van zoveel gastvrije vrijwilligers, al deze onderdelen droegen o.i. bij aan een heel succesvol festival!

En vooral niet te vergeten uw eigen bijdrage en die van andere ‘inleiders / interviewers’!

 Hartelijk dank!

Hanneke Nagtegaal Mulder

Heel hartelijk gefeliciteerd met de enorm geslaagde editie van Zomerzinnen. Heb mooie programma’s gezien en gehoord, plaatjes voor Tzum gemaakt en genoten. Allerindrukwekkendst was Manon Uphoff in de kerk.
Volgend jaar graag weer zo’n program!

Roos Custers

Back To Top